Autor

Verlag

Newsletter

Sie können sich jederzeit vom Newsletter abmelden

PayPal

A hold utolsó negyede Vergrößern

A hold utolsó negyede

Autor: Hunk Finn
Umfang: 121 Seiten
Sprache: Ungarisch
Erschienen 2010

eBook Format: PDF PDF

Mehr Infos

1636

4,90 €

inkl. MwSt. (19%)

Versandkostenfrei

Zahlung & Versand

Autor
Hunk Finn

Keine Treuepunkte für diesen Artikel.


Arab történetek

A téma az utcán hever! Csak le kell hajolni érte! - kiáltotta valaki az újságírás aranykorában. Erre valamennyi tollforgató az utcára tódult. Eszeveszett hajsza kezdödött, és a legszebb témákat taposták a sárba a nagy tolongásban. Utánuk csak elcsépelt dolgok maradtak, és nem volt érdemes lehajolni értük. 
Azonban idegen utakon járva, gyögyszemre is akadhat az ember. Legalábbis annak véli, amikor lehajol érte. De ha a port letörli róla, akkor kiderül, hogy közönséges kavics, és a csillogása talmi. 
Megszabadulna töle, de nem meri eldobni, mert fél, hogy rajtakapják. Zavarában zsebre vágja, és megy tovább, mintha semmi sem történt volna. Titokban azért továbbra is figyeli az utat, mert badar optimizmusában azt reméli, hogy egyszer mégis valódi gyöngyszemre akad. 
Hazaérve kiürití a zsebeit, és napvilágra kerülnek az emlékek. Meglepetten látja, hogy az idegen kavics hazai megvilágításban különösen hat. Talán érdemes kissé csiszolni rajta. 
Mélytüzü kö sohasem fog válni belöle, de a felülete exotikusan csillog, és a téma megérdemel egy mosolyt. Vagy legalább egy fintort. 
Így született ez a könyv.

Eigene Rezension erstellen

A hold utolsó negyede

A hold utolsó negyede

Autor: Hunk Finn
Umfang: 121 Seiten
Sprache: Ungarisch
Erschienen 2010

eBook Format: PDF PDF

Eigene Rezension erstellen